home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Deurne

Bekijk hier de projecten uit de stemfase voor Deurne

8
2

Deze projecten Deurne werden reeds ingediend

Willekeurig Populair Recent

Deurne

Street Art Deurne
Graag stel ik, Ben Put mij kandidaat als kunstenaar om een kunstwerk achter te laten op een elektriciteitscabine, garagepoort of glasbakken. Als vergoeding wens ik alleen een vrijwilligersvergoeding per gewerkte dag en de kosten terugbetaald van de gebruikte materialen. Graag laat ik de inwoners van Deurne mee bepalen waar en wat ze het liefst willen. Stel dat dit project het haalt dan organiseer ik via sociale media een poll over de locatie en het onderwerp. Waarom kunst? Wist je dat kunst de sociale cohesie bevordert en sociale ongelijkheid vermindert? Ook zal contact met kunst de kansen op mentale problemen (zoals depressie) beperken. Een kunstwerk stelt zich in staat om allerlei groepen mensen te verenigen: sociale klassen, leeftijden, mentale of mobiele beperkingen enzovoort. Het is tof voor iedere burger en passant om mee te genieten van een leuke sfeer in het straatbeeld. Benieuwd naar enkele werken? www.benput.be Stemmen maar!
Ben P.
0 1
lees meer

Deurne

Zitbanken 3-bekenwandeling
Tijdens de 3-beken wandeling is er momenteel alleen op de berg op de Vleugt 1 zitbank. In het algemeen is het voor alle wandelaars leuker als ze zich ook al eens eerder kunnen neerzetten. Hierbij kunnen ze niet alleen tijdens de wandeling genieten van de stilte en de natuur, maar ook bij het neerzitten kunnen ze genieten van een mooi uitzicht met een versnapering. Wel moet aangegeven worden dat alle vuilnis moet meegenomen worden.
Christine L.
0 1
lees meer

Deurne

Opwaardering speeltuintje Pannehoeve-Valkhoeve
Het opwaarderen van het speeltuintje gelegen tussen de Pannehoeve en Valkkoeve tot een leuke ontmoetingsplaats. Dat doen we door het bijplaatsen van enkele petanquebanen, banken, vuilbakjes en speeltoestellen zodat deze plaats zowel door de iets ouderen als door de jeugd kan gebruikt worden. Ook misschien wel bijplaatsen van een infobord met uren voor gebruik toestellen zodat iedereen na een bepaald uur toch de nodige rust heeft en ook verlichting (veiligheid)
Yves T.
0 0
lees meer

Deurne

Mobiele feesttrailer
Een mobiele koel en tapkraam met bijbehorend servies en wat tafeltjes en stoelen om te gebruiken bij evenementen op verschillende plaatsen in Deurne.
Het ontmoetingscentrum SOK zal instaan voor het uitlenen van de feesttrailer aan de inwoners en verenigingen van Deurne.
Kris C.
0 0
lees meer

Deurne

Verlicht het ‘t Paadje!
‘t Paadje is een alom bekend wegje dat zich bevindt tussen de Gorenstraat en de Langestraat. Dit wegje wordt door zowel fietsers als wandelaars veel gebruikt. Er mogen namelijk geen auto’s rijden. Het verbindt Tessenderlo en Deurne centrum, iedereen kan via dat wegje binnendoor zonder langs drukken banen te rijden, van het ene centrum naar het andere wandelen/fietsen. Ook is dit wegje is een weg dat steeds wordt gebruikt wanneer er wandelingen georganiseerd worden vanuit Deurne centrum. ‘s Avond is het, jammer genoeg, minder aangenaam om door dat padje te fietsen of wandelen, tenzij je voorzien bent van genoeg verlichting. Velen die ‘s avonds nog een avondwandeling plannen (met honden) moeten zich goed verlichten om hun weg te vinden en niet te verschieten van geritsel (zie: muizen of ratten). Het padje ligt langs enkel langs weien en wordt nergens verlicht.
Felitsa R.
0 0
lees meer

Deurne

Open Hamelterre

De Hamelterre kan bekeken worden als het centrale punt van Deurne. De perfecte ontmoetingsplaats! Verenigingen komen er ook langs voor grote en kleine evenementen, 'Jan en alle Dujen-man', jong en oud, groot en klein.
Daarom willen we aan de Hamelterre een ontmoetingsplaats en speelterrein maken voor jong en oud. De ideale plaats om met elkaar af te spreken en de kinderen hun hart te laten ophalen. 
Om dit te kunnen verwezenlijken op de Hamelterre dachten we aan het voorzien van oa. natuurlijke speelelementen, een overdekte schuilplek met picknick banken eronder, en een vuilnisbak tegen zwerfvuil. We ruimen het bos op, zodat er een echt speelbos ontstaat voor de kinderen. 

Open Hamelterre
0 0
lees meer

Deurne

Skateramp aan SOK
Een leuke, duurzame en onverwoestbare skateramp aan het SOK
pieter s.
0 0
lees meer

Deurne

Project ‘DIGI-LoCo’: Digitale ondersteuning voor iedereen.
Tegenwoordig is digitalisering overal aanwezig. Bij de overheid, op scholen, in bedrijven, … Jammer genoeg vormt dit voor velen een drempel, waar niet iedereen overheen raakt. De digitale kloof is, zeker na twee jaar coronacrisis, breder dan gedacht. Het is duidelijk dat de digitale sneltrein niet voldoende haltes en zitjes heeft voor mensen in armoede, nieuwkomers, ouderen, anderstaligen en laaggeletterden. Met het project ‘DIGI-LoCo’ willen wij iedereen de kans geven om in Deurne op de digitale trein te stappen. Voor mensen die nog nooit met een computer gewerkt hebben, maar het toch willen leren, staan wij klaar om hen te leren werken met een computer, het internet, e-mailen voor beginners, gebruik van een smartphone of tablet, foto’s beheren en nog veel meer... Coördinatie, opstart en ondersteuning gebeuren door de Stuurgroep ‘9 to 5’ bestaande uit vrijwilligers.
Gust B.
0 0
lees meer