home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Jullie bijdragen

Deurne

Skateramp aan SOK
Een leuke, duurzame en onverwoestbare skateramp aan het SOK
pieter s.
0 0
lees meer

Deurne

Mobiele feesttrailer
Een mobiele koel en tapkraam met bijbehorend servies en wat tafeltjes en stoelen om te gebruiken bij evenementen op verschillende plaatsen in Deurne.
Het ontmoetingscentrum SOK zal instaan voor het uitlenen van de feesttrailer aan de inwoners en verenigingen van Deurne.
Kris C.
0 0
lees meer

Deurne

Opwaardering speeltuintje Pannehoeve-Valkhoeve
Het opwaarderen van het speeltuintje gelegen tussen de Pannehoeve en Valkkoeve tot een leuke ontmoetingsplaats. Dat doen we door het bijplaatsen van enkele petanquebanen, banken, vuilbakjes en speeltoestellen zodat deze plaats zowel door de iets ouderen als door de jeugd kan gebruikt worden. Ook misschien wel bijplaatsen van een infobord met uren voor gebruik toestellen zodat iedereen na een bepaald uur toch de nodige rust heeft en ook verlichting (veiligheid)
Yves T.
0 0
lees meer

Webbekom

Webbekomse-Wonder-Wei
Een groene ontmoetingsplaats voor alle leeftijden in het centrum van Webbekom. - speeltuintje - polyvalent veld - rust- en picknickplek - infobord : aankondiging activiteiten / geschiedenis Webbekom / toeristische info Geïntegreerd in een duurzaam en ecologisch kader (bloemen, schaduwplanten en klimaatbomen) op de voormalige Chiroweide (achter de kerk).
kris w.
0 2
lees meer

Deurne

Project ‘DIGI-LoCo’: Digitale ondersteuning voor iedereen.
Tegenwoordig is digitalisering overal aanwezig. Bij de overheid, op scholen, in bedrijven, … Jammer genoeg vormt dit voor velen een drempel, waar niet iedereen overheen raakt. De digitale kloof is, zeker na twee jaar coronacrisis, breder dan gedacht. Het is duidelijk dat de digitale sneltrein niet voldoende haltes en zitjes heeft voor mensen in armoede, nieuwkomers, ouderen, anderstaligen en laaggeletterden. Met het project ‘DIGI-LoCo’ willen wij iedereen de kans geven om in Deurne op de digitale trein te stappen. Voor mensen die nog nooit met een computer gewerkt hebben, maar het toch willen leren, staan wij klaar om hen te leren werken met een computer, het internet, e-mailen voor beginners, gebruik van een smartphone of tablet, foto’s beheren en nog veel meer... Coördinatie, opstart en ondersteuning gebeuren door de Stuurgroep ‘9 to 5’ bestaande uit vrijwilligers.
Gust B.
0 0
lees meer

Deurne

Zitbanken 3-bekenwandeling
Tijdens de 3-beken wandeling is er momenteel alleen op de berg op de Vleugt 1 zitbank. In het algemeen is het voor alle wandelaars leuker als ze zich ook al eens eerder kunnen neerzetten. Hierbij kunnen ze niet alleen tijdens de wandeling genieten van de stilte en de natuur, maar ook bij het neerzitten kunnen ze genieten van een mooi uitzicht met een versnapering. Wel moet aangegeven worden dat alle vuilnis moet meegenomen worden.
Christine L.
0 1
lees meer
Ontdek ze allemaal
Meer nieuws & activiteiten

Buurtbudget Deurne-Webbekom - #diestdurft

Doe mee met het buurtbudget! Bezoek één van onze events tijdens de verschillende rondes, dien je idee in of neem contact op.