Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

Webbekom

Bekijk hier de projecten uit de stemfase voor Webbekom

3
2

Deze projecten Webbekom werden reeds ingediend

Willekeurig Populair Recent

Webbekom

Webbekomse-Wonder-Wei
Een groene ontmoetingsplaats voor alle leeftijden in het centrum van Webbekom. - speeltuintje - polyvalent veld - rust- en picknickplek - infobord : aankondiging activiteiten / geschiedenis Webbekom / toeristische info Geïntegreerd in een duurzaam en ecologisch kader (bloemen, schaduwplanten en klimaatbomen) op de voormalige Chiroweide (achter de kerk).
kris w.
0 2
lees meer

Webbekom

Vergroening van de invalsweg Oude baan.
Het plaatsen van enkele bloembakken met boomjes op de invalsweg van de Oude baan. Dit maakt de buurt groener, aangenamer om te wonen, en remt het verkeer dat van de Halensebaan komt.
Noël V.
0 0
lees meer

Webbekom

Brandveilig Webbekom - Webbekom slaapt onder een rookmelder!
Jaarlijks zijn er enorm veel woningbranden in België en deze eisen veel slachtoffers. Gemiddeld sterft er elke 6 dagen iemand door een woningbrand in ons land. Het belang van brandveiligheid in en om de particuliere woning wordt nog altijd onderschat. Naast het vermijden van brandrisico’s in en om de woning, is het belangrijk dat geïnvesteerd wordt in voldoende hoorbare rookmelders met een 10-jarige vaste batterij. Voldoende rookmelders en een afgesproken vluchtplan helpen om het aantal doden en gewonden door woningbranden drastisch te verminderen. De Vlaamse wetgeving van 1 rookmelder per verdieping is onvoldoende. Aangezien Webbekom 1.970 inwoners telt (https://www.diest.be/diest-in-cijfers) kan met het budget van 50.000 euro elke inwoner een kwalitatieve rookmelder krijgen. Dit betekent dat elke inwoner brandveilig onder een rookmelder kan slapen.
Tim R.
0 0
lees meer