home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Jullie bijdragen

Zonnepanelen op dak ontmoetingscentrum Scafnis (met batterij en laadpalen)
Zonnepanelen installatie op het dak van ontmoetingscentrum Scafnis. Optioneel met bijkomend een batterijsysteem en laadpalen op de parking. De besparing op energie kan hergeinvesteerd worden in uitbreiding van het aantal zonnepanelen in de loop der jaren zodat op termijn het hele dak vol ligt.
Chris W.
1 0
lees meer
Aanleg basket- (of multi-sport)veld op kindermaat in Schaffen (Oosterlindeveld)
Om de sport- en recreatiezone aan het Oosterlindeveld wat meer in te kleuren, zou ik een basket/multi-sport veld willen aanleggen. Dit voor onze lokale jeugd (de 2 scholen in de buurt, de chiro, andere kinderen uit de regio..). Het veld zou op kindermaat gemaakt worden, dus met basketringen die lager kunnen, geluidsarm materiaal, veilige ondergrond en een kindvriendelijke uitstraling.
Gunter V.
0 0
lees meer
Meet and greet @vleugt
Ontmoetingsplekje voor jong en oud met verschillende mogelijkheden: StartPLAATS voor wandelingen StopPLAATS voor fietser SpeelPLAATS voor kinderen OntmoetingsPLAATS voor iedereen Een PLAATS aangekleed met picknicktafels, speeltuigen met natuurelementen, overdekking/overkapping, fietsparking, ... Gelegen midden in het groen, met als troef Vallei van de drie beken. Een PLAATS die vandaag ontbreekt op de Vleugt!!!
Locatie: KLJ Vleugt of sporthal Vleugt.
Johan S. van Verenigingen Vleugt
0 3
lees meer
Ontmoetings- en speelveldje voor jong en oud!
Aan de Kalverbergstraat te Schaffen ligt een veldje dat eigendom is van de stad en dat ideaal gebruikt zou kunnen worden om de samenhang van de buurt nog te vergroten. Een leuke speeltuin en een wilgenhut voor de kleinsten, gezellige bankjes die uitnodigen tot een babbel met buurtbewoners, een multi-inzetbare petanque-baan (kubben kan immers ook!) voor de volwassenen en enkele bomen die voor wat extra groen én schaduw zorgen in de zomer, maken het plaatje compleet voor ons compleet!
Annelies H.
0 0
lees meer
Voedselbos
Bos bestaande uit verschillende lagen waar uit ieder laag voedsel kan gewonnen worden. Van een doodgewone appel naar vergeten groenten en fruit
Jeroen G.
0 0
lees meer
Ping Pong in het groen (pingpongtafels in de publieke ruimte)
Door het plaatsen van enkele betonnen pingpongtafels in de openbare ruimte creëren we ontmoetingsplekken voor jongeren (en ouderen). Dergelijke ontmoetingsplekken versterken het sociale weefsel en zorgen voor verbinding. Concreet zouden er 3 pingpongtafels geplaatst kunnen worden in Schaffen op het Oosterlindeveld en 2 pingpongtafels in Vleugt aan de sportzaal. Door deze tafels op het openbaar domein te plaatsen zijn deze steeds vrij bereikbaar en zouden ook de nabij gelegen scholen en jeugdbewegingen hiervan gebruik kunnen maken. Pingpongtafels in het groen past zowel in volgende thema's: samenleven, sport, groen en gezondheid. Door te kiezen voor betonnen pingpongtafels kiezen we voor producten die bekend staan om hun degelijkheid. Ze zijn 'hufterproof', 'vandalismebestendig' en zeer duurzaam. Vele scholen, campings, openbare domeinen hebben dergelijke betonnen pingpoongtafels reeds staan.
Rombout V.
0 0
lees meer
Ontdek ze allemaal
Meer nieuws & activiteiten

Stemmen

Stemmen gaat heel makkelijk. Meld je aan, en kies je 3 favoriete projecten!

Stemmen maar!

Buurtbudget Schaffen - #diestdurft

Doe mee met het buurtbudget! Bezoek één van onze events tijdens de verschillende rondes, dien je idee in of neem contact op.