Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

Kaggevinne

Dien hier je idee in voor Kaggevinne!

3
0

Deze Ideeën Kaggevinne werden reeds ingediend

Willekeurig Populair Recent

Kaggevinne

Multifunctionele sportieve zone voor jong en minder jong - Zeven Zillenerf
Het aanleggen van een multifunctionele sportieve zone in de huidige speeltuin op het Zeven Zillenerf. Speeltoestellen voor jonge kinderen zijn reeds aanwezig. We zouden dit graag uitbreiden met een multisportzone zoals je ziet op de foto en andere bewegingstoestellen waaronder ook een toestel voor de G-Sporter. Voor de denksporters plaatsen we graag een schaaktafel. We willen er een fijne plaats van maken waar jong en oud zich op een sportieve, gezonde en positieve manier kunnen uitleven. Het project heeft niet enkel een sportieve meerwaarde, maar vergroot ook het sociaal contact zonder de smartphone in de hand.
Marianne W.
1 0
lees meer

Kaggevinne

Vuilnisbak Lindeboomstraat
Tijdens het wandelen zien we spijtig genoeg heel veel hondenpoepzakjes die in de struiken gedumpt worden. Dit is niet oké, maar mensen die een langere wandeling maken vinden het vervelend om deze heel de tijd mee te sleuren. Er is zeer weinig mogelijkheid om ze achter te laten. In de Lindeboomstraat is een zelfgeplaatste vuilniszak waar Jef Aerts voor zorgt en daar wordt volop gebruik van gemaakt. Ook aan de eik is door de Mooimakers een buis geplaatst. Het moet toch mogelijk zijn om langs de wandelroutes wat vuilnisbakken te voorzien. Er is een vuilnisbak geplaatst op een verbindingswegje van de Galgenbergweg naar het Josée Nicolaerf. Daar is echter amper passage. Daarom is een nieuwe publieke vuilnisbak op de Lindeboomstraat hard nodig!
Ingrid V.
0 0
lees meer

Kaggevinne

't Spieke en trage weg
Waar wegen elkaar kruisen, ontmoeten Linderakkers, Kaggevrienden en wandelaars elkaar. Een groene vergeten plek, tussen Bredestraat en Kleine Bredestraat, aan de voet van de Galgenberg, langsheen bewegwijzerde wandelroutes, bij dierenopvang Forrest and Friends.                                
Wat? Verloren hoek omtoveren tot gezellig Spieke met heesters, laagstamboom, schuilhut en banken.  Verwaarloosd pad naar de veldkapel, tussen 'Opendeurkeloop' en de varkens, bewandelbaar maken met houtsnippers.                                       Voor wie? Van jeugd tot senioren, natuur-en fotoliefhebbers, rust-en zinzoekers, wandelaars ...
petroesja v. van Linderakkers/Kaggevrienden
1 0
lees meer