Ingediende projecten Deurne

Finse piste Hamelterre

Beschrijf je project

Aan de buitenzijde van het vroegere voetbalveld een Finse piste met verlichting die 's avonds automatisch aanspringt als er iemand loopt. Nu is dit een heel oneffen terrein. Binnenin toestellen voor fit-o-meter of sporttoestellen, (pick-nick)banken, ...

Binnen welk thema past jouw project?

Sport

Wat is de totale kostprijs van je project? Hoeveel kosten de grootste onderdelen? (materiaal, werkuren, ... )

Het project en zeker de verlichting zal wel bijna het hele budget in beslag nemen, maar er kan bespaard worden op de duurzaamheid zoals het schors van de looppiste en het aantal toestellen en banken die er zouden komen. Indien het project goed onthaald wordt, kan er op termijn uitgebreid worden.

Wie voert het uit? (de buurtbewoners zelf, eeen aannemer, ... ?)

Fluvius voor aanleg nieuwe verlichting. landschapsarchitect en projectontwikkelaar voor de aanleg van de piste en het schikken van de toekomstige toestellen en banken voor onderhoud groendienst.

Wat zijn de fases van je project? (geef voor elke fase een indicatieve timing)

Dit project vergt een langere ontwikkelingsperiode, maar het zal in alle seizoenen gebruikt worden, dus heeft geen directe einddatum.

Wat is de meerwaarde voor de inwoners van Diest?

Het is een multifunctioneel en toekomstgericht project voor de inwoners van Deurne. Hierbij zal op een langere periode jong en oud ervan kunnen genieten.